Zonnepanelen

Bespaar direct met zonnepanelen

Bekijk of jouw dak geschikt is

Zie direct hoeveel je kunt besparen

Op basis van premium producten en installatie

Geschat jaarlijks verbruik

2150 kWh

3000 kWh

3500 kWh

4500 kWh

5000 kWh

Ik heb een koopwoning met eigen dak

Check jouw besparing

De zonnepanelen van Zon-X

Bij Zon-X gebruiken we altijd high performance zonnepanelen met een tier-1 label en een hoog vermogen. Bovendien kiezen we standaard voor N-type zonnepanelen. Deze blijven extra lang goed en gaan beter om met indirect licht en minder zonnige dagen dan gewone zonnepanelen. Op al onze zonnepanelen krijg je 25 jaar fabrieksgarantie. Voor die tijd heb jij je investering al lang terugverdiend, dus dat betekent nog vele jaren gratis stroom!

De omvormer is het hart van jouw systeem

Om het maximale uit jouw zonnepanelen te halen is de juiste omvormer van levensbelang. We adviseren daarom steeds vaker de micro-omvormers van Enphase. Deze omvormers hebben net als de zonnepanelen een fabrieksgarantie van 25 jaar. Bovendien zijn ze veiliger, en halen het meeste uit ieder zonnepaneel afzonderlijk, omdat ieder paneel zijn eigen omvormer krijgt! Bij een dak zonder schaduw is ook ons economische alternatief – de Growatt string omvormer – gewoon een hele goede keuze.

Onderconstructies van de Nederlandse makelij

Weinig besproken, maar zeker niet onbelangrijk, is het montagemateriaal dat wordt gebruikt om jouw zonnepanelen vast te zetten. Bij Zon-X kiezen we altijd voor Nederlandse A-merk onderconstructies, die in onze ogen het beste in de markt zijn. Dit is dus de beste keuze voor een veilige constructie die altijd blijft zitten.

Alleen de beste installateurs

Als je zonnepanelen bij je thuis laat installeren, wil je zeker weten dat het goed gebeurt. Bij Zon-X werken we met een vast netwerk van serieus goede installateurs door het hele land, die we regelmatig op kwaliteit controleren. Al onze installateurs zijn Install-Q gecertificeerd en werken veilig. Bovendien blijven we zo lang als nodig tot een complete installatie en garanderen we een goed werkend zonnestroomsysteem*!

Algemene voorwaarden

Doe de online bespaarcheck!

Ook weten hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen? Doe de online bespaarcheck, of maak gelijk een afspraak met een van onze zonnepanelenadviseurs voor een gratis adviesgesprek.

Alleen A-kwaliteit producten

De zonnepanelen zijn gelijk van jou, dus je woning stijgt in waarde mee

Check jouw besparing

Overtuigd? Plan dan nu een gratis adviesgesprek.