Over ons

Onze missie

Bij Zon-X geloven we in de kracht van duurzame energie en streven we ernaar om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. We zijn ons bewust van de uitdagingen die gepaard gaan met het kiezen van de juiste zonnepanelen en begrijpen dat het een serieuze investering is.

Check jouw besparing

50%

goedkoper dan huren

€ 875,-

Gemiddelde jaarlijkse besparing op je energierekening

€0

Geen eigen spaargeld nodig

Onze oplossing

Zonder de nodige ervaring is het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem vaak ingewikkeld. Wat voor panelen, hoeveel, wat voor omvormer, wie vraag ik om te installeren… En daar komt vaak nog de vraag bij hoe je ze gaat betalen – en of je niet beter nog even kunt wachten met het doen van deze goede, maar toch prijzige investering.

Daarom hebben we bij Zon-X voor een groot deel die keuzes al voor je gemaakt, zodat jij je kan bezig houden met allen die keuzes die er echt toe doen. We werken met een beperkte set van serieus goede producten, die niet per se het allergoedkoopste zijn, maar waarvan wij wel denken dat ze de beste prijs-kwaliteit verhouding leveren. Bovendien zijn onze zonnepanelenadviseurs getraind om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van een goed legplan dat past bij jouw energieverbruik en bij jouw dak.

Ook bij het zoeken naar de juiste financiering denken we graag met je mee. Als je het geld hebt liggen om te kopen is dat natuurlijk het allermooist. Maar ook zonder berg spaargeld is het vaak zonde om te wachten met de aanschaf van zonnepanelen! Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel gesponsorde regelingen van de overheid, dat het mogelijk is om direct vele malen meer te besparen op je energierekening dan dat je kwijt bent aan rente + aflossing. Bij Zon-X bieden we dan ook geen eigen lening aan, want met de overheid valt niet te concurreren, maar we sturen je wel graag de goede kant op.

Onze toewijding

Bij Zon-X zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en aan het begeleiden van onze klanten door het gehele proces. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste panelen, het regelen van de financiering of het bieden van uitstekende service voor én na installatie, wij staan voor je klaar!

Alleen A-kwaliteit producten

De zonnepanelen zijn gelijk van jou, dus je woning stijgt in waarde mee

Realiseer je eigen energietransitie, draag bij aan een duurzame wereld.

Wij regelen alles

Overtuigd? Plan dan nu een gratis adviesgesprek.